vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
22:24, 31.05.2021

"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою

"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою
Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Жодне застілля не обходиться без закусок. Набридли бутерброди з червоною ікрою? Ось вам рецепт оригінальної закуски з сирих печериць з червоною ікрою. Ця страва готується дуже швидко, і якщо раптом гості неждано нагрянуть, то на її приготування потрібно всього кілька хвилин.

Дешево і сердито – це, звичайно, сказано не про печериці з червоною ікрою. Для когось це "буржуйська" закуска, для когось просто дивна, але вона дуже смачна! Закуска виходить вельми дорогий, і кожен день її господині, швидше за все, навряд чи стануть готувати, але як варіант для прикраси святкового столу або банкету – мабуть, краще не придумаєш! Виглядає досить ефектно, а на смак – просто чудово. Чого ще бажати від хорошої закуски?

Приготування

Якщо печериці дрібні, то відріжте у кожної ніжку і трохи вичистіть капелюшок, щоб було невелике поглиблення. А якщо грибні капелюшки великі або середні, то відрізавши ніжку, розріжте капелюшок на кілька часточок.

Потім на кожну часточку печериці або в кожну капелюшок потрібно покласти по чайній ложці сметани, а зверху – по чайній ложечці ікри.

Ті, хто не звик або боїться їсти печериці сирими, може запекти їх в духовці, але потім вони повинні охолонути.

"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою
"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою
"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою
"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою
"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою
"Буржуйська" закуска – печериці з червоною ікрою