vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
16:31, 13.10.2020

Смачна цвітна капуста, запечена з сиром

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Цвітна капуста містить велику кількість речовин, що володіють протизапальними, антиканцерогенними властивостями, захищає від захворювань серцево-судинної системи, покращує роботу мозку і навіть запобігає набір зайвої ваги.

Страви з запеченою цвітною капустою з сиром, приготовані за нижчезазначеними рецептами, не тільки прості в приготуванні, але і корисні, і дуже смачні.

Читайте також: ]]>Цвітна капуста в паніровці з часниковим соусом]]>

Спосіб приготування №1:

  • Розділити кольорову капусту на суцвіття.
  • Воду закип'ятити, посолити, бланшувати кольорову капусту в киплячій воді 10 хвилин. Відкинути на друшляк, процідити й остудити.
  • Приготувати паніровку: змішайте тертий сир, панірувальні сухарі, перець і мелений часник.
  • Збити яйця з дрібкою солі та 2 столовими ложками води.
  • Вистеліть деко пергаментним папером, змастіть папір маслом.
  • Умочіть суцвіття цвітної капусти в збите яйце, потім в панірувальні сухарі та викладіть на деко.
  • Випікайте 15 хвилин в духовці, розігрітій до 200° С.

Спосіб приготування №2:

  • Очистить кольорову капусту і наріжте її на більш дрібні шматочки.
  • Яйця розбийте в миску, додайте 3 столові ложки вершків з гіркою, топлене масло, приправте спеціями та ретельно перемішайте.
  • Промиту і сушену зелень дрібно наріжте, додайте в соус і перемішайте.
  • Помістіть суцвіття цвітної капусти в жаростійку форму, посипте зверху невеликою кількістю сиру (приблизно 1/3), залийте зверху соусом і посипте зверху сиром, що залишився.
  • Готову кольорову капусту викладіть в розігріту до 180° C духовку і запікайте близько 35 хвилин, щоб верх підрум'янився.

Читайте також: ]]>Крем-суп з цвітної капусти]]>

Спосіб приготування №3:

  • Цвітну капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в киплячій підсоленій воді 5-8 хвилин.
  • Готуємо заливку: збиваємо віночком 4 яйця, 1 стакан молока, додаємо сіль, перець і сухі трави.
  • У форму, змащену маслом, викладаємо капусту, попередньо відцідивши її від рідини, заливаємо її приготовленої заливкою. Зверху викладаємо нарізані кружечками помідори та посипаємо натертим на велику тертку сиром.
  • Відправляємо в духовку на температуру 190 градусів на 30 хвилин.

Приємного апетиту!