vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
22:17, 28.09.2021

Яблучний пиріг з сиром

Яблучний пиріг з сиром
Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Цей пиріг ще називають американським. У його приготуванні американці використовують сир чеддер, який в наших краях досить дорогий. Але його можна замінити сиром, який можуть дозволити собі всі – це сир «Гауда».

У цьому яблучному пирозі поєднуються два незвичайних на перший погляд поєднання яблук і сиру: солоний і солодкий. Смак виходить просто чудовий. Ті, хто небайдужий до яблучної випічки, обов'язково повинен його спробувати!

Технологія приготування

Змішайте борошно, половину цукрової пудри, сіль і розітріть з 2/3 масла, потім додайте одне куряче яйце, 3 столових ложки молока і вимісити м'яке тісто. Викладіть його в добре змащену маслом форму.

Яблука розріжте на часточки, розкладіть на тісто і присипте їх сиром. Потім викладіть інші яблука і присипте їх цукровою пудрою з корицею.

Вершкове масло, що залишилось, шматочками розкладіть на поверхні пирога, збризніть невеликою кількістю лимонного соку та випікайте близько 45 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Готовий пиріг потрібно вийняти з духовки, дати йому трохи охолонути, а потім дістати з форми. Коли пиріг достатньо охолоне, можна пригощати домочадців та гостей, вони обов'язково оцінять його як слід.

Смачного!