vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
22:21, 02.11.2021

Картопляний суп з сиром

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Що може бути простіше і звичніше картопляного супу, запитаєте ви? І будете праві. Але не всі рецепти цього супу такі прості. Наприклад, можна зробити цей суп незвичайним. Картопляний суп з сиром настільки м'який, оксамитовий і ніжний, що вам обов'язково захочеться приготувати його знову.

Інгредієнти можна варіювати. Наприклад, якщо хочете погуще і поситнее, то молоко можна замінити вершками, овочі обсмажити на салі і т. д. якщо ж навпаки, то можна, наприклад, не додавати сир і т. д.

Приготування

  • У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію, покладіть нарізані кубиками цибулю, моркву, селеру, сухий базилік. Пасеруйте овочі, поки морквина з селерою не стануть м'якими. Потім влийте бульйон, доведіть його до кипіння, всипте нарізану кубиками картоплю і варіть суп на слабкому вогні. Посоліть.
  • А в цей час приготуйте соус. Він схожий на бешамель, відмінність тільки в тому, що до традиційних інтгредієнтів додається сир. У невеликому сотейнику розтопіть вершкове масло, всипте борошно і швидко перемішайте. Зробіть вогонь слабким і потихеньку вливайте молоко, постійно помішуючи густіє соус, щоб не було грудочок. Він повинен вийшов по консистенції як рідка сметана. Приберіть вогонь, всипте в соус сир, продовжуючи помішувати, поки він повністю не розплавиться. Якщо вийде занадто густо, додайте ще молоко або бульйон (до речі, цей соус можна подавати до макаронів і овочів. Особливо смачно з цвітною капустою або з броколі).
  • Тепер покладіть в суп зелений горошок, а за пару хвилин акуратно вливайте соус, безперервно розмішуючи суп і відразу каструлю знімайте з вогню.
  • Соус заздалегідь готувати не треба, щоб він не встиг охолонути і загуснути.

За бажанням цей суп можна перетворити в суп-пюре, це буде надзвичайно смачно. Смачного!

Теги: суп