vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
11:56, 22.08.2020

Мариновані помідори зі сливами

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Продовжуємо сезон заготівель на зиму. Сьогодні ми приготуємо неймовірно смачні помідори зі сливами. Готуються вони дуже просто і виходять надзвичайно смачними. Спробувавши приготувати за цим рецептом такі помідори, ви не пошкодуєте і зможете порадувати своїх домочадців. А якщо ви почастуєте друзів, то вони обов'язково попросять у вас рецепт.

Приготування

Інгредієнти взяті з розрахунку на одну літрову баночку. Помідори і сливи гарненько вимити, використовувати краще чилі або невеликі томати (сливки). У підготовлені стерилізовані банки на дно викладаємо листя смородини, вишні, хрону, парасольки кропу, додаємо коріандр і за бажанням можна покласти гілочку естрагону. Починаємо заповнювати банки, чергуючи сливи з помідорами, струшуємо, щоб все вклалося плотненько.

Читайте також: ]]>Гострі зелені помідори на зиму]]>

Далі у каструлі або чайнику доводимо воду до кипіння і заливаємо окропом наші приготовані банки з помідорами і сливами. Накриваємо кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин.

Після закінчення визначеного часу, зливаємо воду і додаємо сіль у кожну банку по столовій ложці. Злиту воду ставимо на плиту для закіпання, потім відразу ж додаємо цукор і заливаємо окропом, після чого додаємо лимонну кислоту. Тепер беремо стерилізовані кришки та закатуємо банки. Наші помідорчики готові, перевертаємо банки догори дном, укутуємо теплою ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Стерилізувати банки можна звичайним способом над парою або в духовці при температурі 150 градусів приблизно 10-12 хвилин, а кришки краще все-таки прокип'ятити. Така заготовка чудово зберігається всю зиму навіть при кімнатній температурі. Готуйте з любов'ю, і у вас все вийде. Приємного всім апетиту!