vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
13:50, 18.03.2021

Картопля в "шкаралупі"

Картопля в "шкаралупі"
Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Пізньою весною і влітку для багатьох улюблене проведення часу – пікніки на природі. Ну а які ж пікніки без шашликів та печеної картоплі! Ось тільки все частіше хочеться чогось новенького і в той же час не дуже складного в приготуванні. Рецепт, який ми вам сьогодні пропонуємо, дозволить не чекати літа та спробувати запекти картоплю в духовці – смак виходить як "на вугіллі".

Родзинка цієї картоплі – своєрідна "шкаралупка", яка утворюється за рахунок рум'яної скоринки з борошна.

Приготування

  • Картоплини добре помийте, молоду картоплю можна не чистити.
  • Дайте воді стекти і відразу ж обваляйте картоплю в суміші: 1 столової ложки солі грубого помелу + 2 столових ложки борошна.
  • Запікайте на аркуші в прогрітій духовці при температурі 180-200 градусів.
  • Великі картоплинки будуть запікатися довше  – приблизно годину, дрібні приготуються швидше – хвилин за 30-40.

Картопля покривається хрусткою скоринкою-шкаралупою, а всередині — розсипчастий і тане в роті. Можна їсти ложечкою, як яйце. Але шкаралупа теж дуже смачна.

Таким чином можна запікати й картоплю без шкірки.

Подавайте з вершковим маслом та сметаною. А можна з оселедцем або будь-яким салатом.

Як бачите, все досить просто, а головне – дуже смачно!

Теги: пісні